Velkommen

Virkelyst Tømrerforretning

Hos os er effektivitet og kvalitet vigtige nøgleord. Gennem de seneste år, har vi opnået en bred erfaring og opgaverne er mangeartede. Hovedsageligt, har vi arbejdet med tagprojekter, herunder også opbygning af kviste og glastag, ombygninger i private boliger, samt udskiftning af vinduer og døre. Vi ser en særlig udfordring i løsning af individuelle og specielle projekter, og hjælper gerne med inspiration, råd og vejledning, så du som kunde forud for din beslutning får en grundig indsigt i mulighederne. 

 

Vi løser både store og små opgaver og arbejder gerne i hele landet. I alle projekter er det yderst vigtigt for os at levere kvalitetshåndværk til den aftalte pris og indenfor den aftalte tidsramme.

 

Virksomheden blev etableret i juni 2009 af Allan Baunsgaard, som havde 14 års erfaring som tømrer hos større firmaer med i bagagen. Det var tid for arbejdsmæssige udfordringer, og den selvstændige virksomhed blev grundlagt. Firmaet drives fra privat adressen, der også rummer et snedkerværksted + et mindre lager. Pt. beskæftiger vi 3 mand; en erfaren tømrersvend og en lærling udover Allan Baunsgaard.

 


Services

Vi udfører alt tømrerarbejde

 

 

 

Virkelyst Tømrerforretning | Mobil: +45 60887951